Akissan laser voi olla hieno menetelmä lemmikkillesi kohtaansaada henkistä stimulaatiota. Nämä laitteet ovat vähätehoisia javoi matkia nopeasti liikkuvaa saalista. Tämäystävällinen stimulaatiostaei ole niin hauskaa koirille, jotka nopeastikyllästyä thelaser jälkeen vain muutaman minuutin. Sen sijaan kissan laser voi herättää voimakkaampia tunteita kissaystävässäsi. Se voi parantaa sidos sinun ja välillä lemmikkisi edistämisen kautta rakastava, positiivinen suhdetta.

Kissasi houkutteleminensaalis ajaa voi olla yksi -ltaparhaat tapoja saada hänet sitoutua kanssasi. Tämämukana vainoaminen, jahtaaminen japomppiminen. Kissanpentu oppii tämän taidon tarkkailemalla senpentue toverit. Se oppii myös vaihtelemaan thematkaa ja nopeutta klo nopeus, jolla se jahtaa. Äition se, joka opettaa kissanpentu kohtaantappaa saaliinsa ja kissaseuraa hänen esimerkkiään. Tämävaisto voidaan herättää laserosoittimen avulla.

Laserkissa voi olla myös henkisen stimulaation lähde. Kun kissoilla on tylsää neovat todennäköisemmin aggressiivinen,hakkaamalla häntäänsä jajuoksevat ympäri kotiaan. se onparasta poistaa laseralkaen kissan kädet ja tarjous se herkku tai kissanminttua hiiri. Kun kissasi on valmis juoksee laserin perässä, tarjous häntäherkku. Kissanminttuhiiret ja rapeita herkkuja voi olla erinomaisia palkintoja vartensinun kissasi.

Sinä pystytjäljitellä hiiren liikkeet ohiantaa sinunlemmikki- laser osoitin. Kissasi tulee olemaan lisääkiinnostunut säteetjos vain voit vangita ne nopeasti. se onsuositellaan pitämään lelua klo vain vain muutama jalat.Ole kuitenkin varmasti ota se pois päältä hitaalla tavalla. Kissasi alkaa huomaa lelun ja ole vetää puoleensa se. Kuin hän jahtaa saalis,hitaasti siirrä lelu pois.

Akissan laserpurkki myösolla hyödyksi kissasiterveys. Laserosoittimet tee kissastasi leikkisämpi jaantaa myös heille harrastaa liikuntaa. He juoksevat ympärillä jaseuraa punaista pistettä käyttämällä heidän silmänsä, mikä Onhyvä heidän terveytensä vuoksija ympäristö. Tämä onfantastinen vaihtoehto lemmikillesi. Laserit kissoille ovat paras vaihtoehto sinulle, jos ovathuolestunut noinkissasi terveyttä.

se onratkaiseva pitää a laserosoitinulottumattomissa alkaen sinun kissasi. Sevoi olla vaarallinen sinun kissasi. Sevoi olla vaarallista ympäristölle, joten se on välttämätöntä pitämään sitäulos tavoittaa sinunkissan ystävä. Sevoi aiheuttaa vakavia ongelmia siinä tapauksessa, että se on eipidetty poissa ulottuvilta lemmikkisi toimesta. VastaanottajaVarmista, että sinunkotiin ja lemmikkeihin suojassa vaurioilta laserin seuraukset, sinä pystytostaa kissan laseropas sinun kissasi.

Akissan pienin laserosoitin on erinomainen lahja kissallesi.Mutta on joitain haittoja. Laserit kissoille voivat syyvahingoittaa kissasi silmiä. Sevoi aiheuttaa lemmikkillesi kohtaanvahingoittaa sinä tai laukaisin ahdistusta. Jos oletepävarma onko laserkissa lelu onsopiva sinunkissan ystävä varmista, että ostat yksise on turvallista.

Laserosoittimet kissoilleovat upeita tapa sitoutua kissosi kanssa. He voivatauta sinunkissa kanssa sinun koirasi, myös. Älä aseta laserlelu lähelläsi kissan ruokaa, riippuen päälläheidän ikä. Lisäksi sinun pitäisi älä käytä kissan laseria lelukissasi lähellä vesikulho. Sevoisi syylelun vaurioituminen ja saada kissasi sairaaksi. Kissasi turvallisuus on riippuvainen paikka, jossa laser Onsijaitsee.

Kissasi onturvallinen kissan laserosoittimella. Se ei ole vaaraksi kissasi silmät, mutta sevoi olla lähde /turhautumista. Vaikka se on turvallista, kissan laserosoitin ei todennäköisesti ole aiheuttaa kuitenkin haittaa kissallesi on todennäköistä olla haitallista sinulle kissan silmä. Jos kissasiei näytä kiinnostunut leikkii laserilla,se on parasta jotta he eivät salli sitä. On mahdollista sairastua vakavasti koska laser.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.